We zijn een
social media bedrijf
we helpen jou beter
zichtbaar worden online.

Bij Chicas Social zijn wij gespecialiseerd in het zichtbaar maken van jouw bedrijf online. Dit kan via social advertising, maar ook via mooie blog artikelen of een e-mail funnel met regelmatig waardevolle mailingen voor je klanten. Voorop staat dat we waarde brengen voor je (aanstaande) klant waardoor we hun interesse wekken om met jou in zee te gaan. Wij bekijken met jou wat de beste manier is om je bedrijf, product, merk of dienst in de spotlight te zetten.

 

Mijn naam is Fleur Kolk en ik ben eigenaar van Chicas Social. Samen met een groep freelancers werken wij samen om een uitgebreid pakket aan diensten te kunnen leveren. Zelf ben ik gespecialiseerd in social advertising en schrijf ik blog teksten voor verschillende bedrijven. Wat voor mij persoonlijk altijd voorop staat is een persoonlijke begeleiding. Ik raak graag betrokken bij de bedrijven waar ik mee samenwerk. Kant en klaar pakketten is niet mijn ding, want elk bedrijf is uniek en heeft daarom ook een unieke benadering nodig. Ben je benieuwd of ik iets voor jouw bedrijf kan betekenen? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het contactformulier in of bel me even dan weten we snel genoeg of we een goede match zijn. Ik kijk ernaar uit om je verder te helpen!

Klanten met wie we gewerkt hebben:

Let’s talk

Got a project?

Ben jij er klaar voor om je zichtbaarheid online te verbeteren? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

We use cookies to give you the best experience.